Vakker fornyelse av interiøret

Vakker fornyelse av interiøret

Inspirasjon til vakker fornyelse. Vegg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skapdører: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

Skap et inspirerende hjem

Vi er inne i en tid der vi stadige blir mer kritiske til høyt forbruk, og vi er mer opptatt av å ta vare på tingene våre og gjenoppdage verdien av det vi har. Nye vakre farger, i kombinasjon med fargenyanser fra fortiden, gjenspeiler denne tankegangen. Med vårt nye fargekart REDISCOVER ønsker vi å inspirere til vakker fornyelse, men likevel med respekt og ydmykhet for historien vår.

LADY 12123 Contemporary White / LADY 10246 Velvet

Bordet er malt med LADY Supreme Finish matt 10246 Velvet. Veggene er malt med LADY Pure Color 12123 Contemporary White.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Avgjørende med riktige produkter

Kvalitetene til LADY Supreme Finish gjør at den er super å bruke til fornyelse av møbler. Med suveren flyt er det enklere å få en jevn og vakker overflate uten penselstriper. Siden den også er ekstremt slitesterk, egner den seg ypperlig til overflater som er mye i bruk – som f.eks kjøkkenskap, bord og stoler  – en fin måte å gi nytt liv til gamle skatter. – De unike påføringsegenskapene til LADY Supreme Finish gjør det enkelt å oppnå et vakkert resultat, også på de noe mer krevende malejobbene.

LADY 6378 Iconic

En gammel Jotun-skatt i ny drakt: Denne stolen har i mange år stått på Jotuns gamle museum i Sandefjord. Vi tok den med på fotoshoot og kledde den opp i LADY Supreme Finish Superblank i fargen 10245 Ginseng

Lek med glansgradene

LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt, silkematt, halvblank og superblank. Fargeopplevelsen varierer ut fra hvilken glansgrad du velger. Jo blankere en maling er, jo mer lys reflekteres, og dermed oppstår også både gjenskinn og skyggevirkninger. Det er årsaken til at mange velger blanke overflater på listverk og vinduer.

Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel en gammel dør eller fine utskjæringer. Å male vinduer i samme farge som veggen, men i ulik glansgrad, gir et spennende og helhetlig uttrykk i rommet.

LADY Supreme Finish 6378 Iconic

Nydelig farge på vegger og vinduer; LADY 6378 Iconic. Her males vinduskarmer med LADY Supreme Finish halvblank. Veggene er malt med LADY Pure Color. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Bevisste fargevalg

Fargevalgene forteller hvem vi er og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. – Bruk fargene til å skape et inspirerende hjem som gir fantasien spillerom! Denne paletten er fra det fjerde temaet i det nye fargekartet REDISCOVER, og viser noen av våre dempede nyanser av drømmeaktige pasteller. Les mer om disse nyansene her. 

Panelet tilbake i trendbildet 

Hjemmet er et sted vi kan gjøre personlig gjennom tingene vi omgir oss med, og de fargene og teksturene vi velger. Tøffe paneler og matte overflater skaper en deilig atmosfære; og ikke minst er dette med på å understreke det unike i ditt hjem.

LADY 8118 Løvsal og LADY 6379 Cityscape

Vegg LADY Pure Color 8118 Løvsal. Panel:LADY Supreme Finish superblank 6379 Cityscape. Skapdører: LADY Supreme Finish halvblank 6379 Cityscape. 

LADY 8118 Løvsal / LADY 10246 Velvet / LADY 12123 Contemporary White

Pidestall t.v LADY Supreme Finish Superblank 12123 Contemporary White. Pidestall t.h LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet. Vegg LADY Pure Color 8118 Løvsal.

Lær mer om hvordan du kan fornye møbler med LADY Supreme Finish!

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i…

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering.  Vi har gjenoppdaget farger …

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

3 Days of Design – interiørmessen i København

Interiørdesignmessen 3 Days of Design finner sted i København i begynnelsen av september. Dette er kjent som et mekka for…

Go to top