Vakker fornyelse av interiøret

Vakker fornyelse av interiøret

Inspirasjon til vakker fornyelse. Vegg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skapdører: LADY Supreme Finish Halvblank 6379 Cityscape.

Skap et inspirerende hjem

Vi er inne i en tid der vi stadige blir mer kritiske til høyt forbruk, og vi er mer opptatt av å ta vare på tingene våre og gjenoppdage verdien av det vi har. Nye vakre farger, i kombinasjon med fargenyanser fra fortiden, gjenspeiler denne tankegangen. Med vårt nye fargekart REDISCOVER ønsker vi å inspirere til vakker fornyelse, men likevel med respekt og ydmykhet for historien vår.

LADY 12123 Contemporary White / LADY 10246 Velvet

Bordet er malt med LADY Supreme Finish matt 10246 Velvet. Veggene er malt med LADY Pure Color 12123 Contemporary White.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Avgjørende med riktige produkter

Kvalitetene til LADY Supreme Finish gjør at den er super å bruke til fornyelse av møbler. Med suveren flyt er det enklere å få en jevn og vakker overflate uten penselstriper. Siden den også er ekstremt slitesterk, egner den seg ypperlig til overflater som er mye i bruk – som f.eks kjøkkenskap, bord og stoler  – en fin måte å gi nytt liv til gamle skatter. – De unike påføringsegenskapene til LADY Supreme Finish gjør det enkelt å oppnå et vakkert resultat, også på de noe mer krevende malejobbene.

LADY 6378 Iconic

En gammel Jotun-skatt i ny drakt: Denne stolen har i mange år stått på Jotuns gamle museum i Sandefjord. Vi tok den med på fotoshoot og kledde den opp i LADY Supreme Finish Superblank i fargen 10245 Ginseng

Lek med glansgradene

LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt, silkematt, halvblank og superblank. Fargeopplevelsen varierer ut fra hvilken glansgrad du velger. Jo blankere en maling er, jo mer lys reflekteres, og dermed oppstår også både gjenskinn og skyggevirkninger. Det er årsaken til at mange velger blanke overflater på listverk og vinduer.

Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel en gammel dør eller fine utskjæringer. Å male vinduer i samme farge som veggen, men i ulik glansgrad, gir et spennende og helhetlig uttrykk i rommet.

LADY Supreme Finish 6378 Iconic

Nydelig farge på vegger og vinduer; LADY 6378 Iconic. Her males vinduskarmer med LADY Supreme Finish halvblank. Veggene er malt med LADY Pure Color. 

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Bevisste fargevalg

Fargevalgene forteller hvem vi er og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. – Bruk fargene til å skape et inspirerende hjem som gir fantasien spillerom! Denne paletten er fra det fjerde temaet i det nye fargekartet REDISCOVER, og viser noen av våre dempede nyanser av drømmeaktige pasteller. Les mer om disse nyansene her. 

Panelet tilbake i trendbildet 

Hjemmet er et sted vi kan gjøre personlig gjennom tingene vi omgir oss med, og de fargene og teksturene vi velger. Tøffe paneler og matte overflater skaper en deilig atmosfære; og ikke minst er dette med på å understreke det unike i ditt hjem.

LADY 8118 Løvsal og LADY 6379 Cityscape

Vegg LADY Pure Color 8118 Løvsal. Panel:LADY Supreme Finish superblank 6379 Cityscape. Skapdører: LADY Supreme Finish halvblank 6379 Cityscape. 

LADY 8118 Løvsal / LADY 10246 Velvet / LADY 12123 Contemporary White

Pidestall t.v LADY Supreme Finish Superblank 12123 Contemporary White. Pidestall t.h LADY Supreme Finish Superblank 10246 Velvet. Vegg LADY Pure Color 8118 Løvsal.

Lær mer om hvordan du kan fornye møbler med LADY Supreme Finish!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…

SERENE PRESENCE – Dempede pasteller

Det nye fargekartet STORIES inneholder 3 nye fargepaletter for 2023, og mange nye, vakre farger. I paletten SERENE PRESENCE møtes…

CURATED LIVING – sofistikert nostalgi

Fargepaletten CURATED LIVING fra det nye globale fargekartet STORIES er preget av sofistikert nostalgi, moderne nøytraler og spennende aksenter. Utforsk…