Lun hule med praktfulle detaljer

Lun hule med praktfulle detaljer

Vårt ønske var at rommene i huset vårt skulle oppleves mørke, intime og ikke minst varme – men med «edge», forteller Siri Løining og Kristian Kjelling. – Vi hadde en klar tanke om at fargene skulle være dype og sofistikerte, da vi kontaktet interiørdesigner Karina Holmen. Fargenyansene hun har foreslått, var akkurat i den retningen vi tenkte oss, og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Med lidenskap for detaljer

Jeg har kjent interiørdesigner Karina Holmen i mange år, sier Siri Løining. Vi startet med prosjektet Ladies Floor på Grand Hotel tilbake i 2006, og vi har senere jobbet sammen på flere hotellprosjekter. Karina er helt unik i sin stil og har også stor bredde. Hun er eksepsjonelt god til å blande gammelt og nytt, og ikke minst er hun veldig god på farger. Da vi kjøpte huset vårt var det naturlig at hun skulle hjelpe oss, slik at vi fikk det som vi ønsket oss.

Kristian Kjelling og Siri Løining

Siri Løining og Kristian Kjelling har fått akkurat den varme, mystiske atmosfæren de ønsket seg i sitt nye hjem. Fargen på veggen er LADY Pure Color 4622 Plomme.

Vi har tatt vare på det vi elsker og som betyr noe for oss og blandet det med nye møbler, forteller Siri.

Luksuriøs stue

Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom.

Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen, men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Nå angrer vi litt på at vi ikke gjorde det i stuen, men det hadde nok krevd enda mer lys.

4622 Plomme

Den luksuriøse stuen er innbydende, myk og lun! Melt taklampe fra Tom Dixon understreker den elegante stilen. Sofaen heter Mr Big og er fra Bolia. Sofabordet er Ninety Bord, OX Denmarq og skjenken er fra IKEA/Superfront.

Fargene er prikken over i-en

Fargene i huset betyr veldig mye for helhetsinntrykket. De er liksom prikken over i´en, sier Siri. Stemningen på soverommet vårt bekrefter det. Men det er viktig med rett belysning og ikke minst at fargene er i harmoni med resten.

En av fargene som går igjen i huset er LADY 4143 Hule, og den får oss virkelig til å føle at vi er i en lun hule, forteller Siri Løining. Hjemmet vårt er blitt et sted hvor vi slapper av, drømmer oss bort, senker skuldrene, nyter hverandre og ikke minst: Et sted med varme.

LADY 4622 Plomme er en lilla tone, mens LADY 4143 Hule er en mørk, varm blåfarge.
Tips! Hos våre forhandlere kan du finne store fargeprøver av disse fargene i Jotun Fargesenter Inne. Det er alltid smart å gjøre et prøveoppstrøk av fargen før du bestemmer deg. Les mer om Jotun Fargeprøve Inne her.

Interiør med sjel

Stilen er en blanding av nye og gamle ting. Vi har tatt vare på det vi elsker og som betyr noe for oss og blandet det med nye møbler. Det er en del marmor og messing hos oss. Vi er veldig glad i messingtoppen fra Røros Hetta, den er som er som et smykke på kjøkkenet. Det samme er vasken fra Tapwell, som også er i messing.

Alt vi har betyr noe for oss, vi tenkte nøye gjennom hva vi ville ha i huset. Vi har to favorittbutikker: Eske og Milla Boutique. Der kan man gå seg vill og bare kikke i timevis. De to butikkene har ulik stil, men har så mye for enhver smak. Veldig mye av vårt interiør kommer fra Karinas butikk ESKE. Hvis vi skal si vi har en interiørsignatur, så må det være at den er varm, komfortabel og leken. Vi har skapt et hjem som passer til en stor familie – tilsammen har vi fire barn. Vi ville ha et brukshjem – ikke et museum.

Kjøkken med stil

Kjøkkeninnredningen er Sand fra Sigdal, armatur og kran fra Tapwell. Foto på kjøkkenet er fra Marcel Leliënhof.
Barløsning

De superlekre barstolene fra Gubi heter Beetle Counter Chair. Barbordet og vegghyllen i messing er fra Nordal, den lille bordlampen heter Crystal Lampe fra Lee Broom, alt levert fra Eske. Bildet av Rita Hayworth er fra Getty Images.

Stilfull spisestue

Lune vegger i LADY Pure Color 4622 Plomme, skaper en behagelig ramme rundt gode måltider. Coco Dining Chair fra GUBI passer perfekt i farge og stil – og bordet med messingben tar elegant opp de gylne detaljene i rommet. Ballroom Taklamper (Design by Us), selges hos Eske.

Les mer om den nye LADY Pure Color her! 

Spisestue med stil

Hvor fint er ikke dette mørke eikegulvet! Parketten er lagt i fiskebensmønster, og det gir en nydelig, eksklusiv look. Gulvet er levert av Boa Flooring; Junckers Stavparkett i røkt eik. Big O Table fra OX Denmarq/Eske.

Hotellsoverom i særklasse

Siri har jobbet mange år i hotellbransjen, og dette har også preget interiøret på soverommet som ser ut som en eksklusiv suite! Her er både tak og vegger malt med LADY Pure Colour 4143 Hule. Og som navnet tilsier, skaper den mørke blånyansen en omfavnende «hule-følelse».

Les mer om fargesetting av tak her.

Hotellstil

Både det vakre sengetøyet og sengeteppet (Society) og taklampen Astoria (RUBN Lighting) kommer fra Eske. Den rause puffen er fra Slettvoll og gulvteppet Luxor Shaggy er fra Teppeabo.

Vi elsker å bo på hoteller, og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre, sier Siri Løining.

Soverom

Supermatte vegger med LADY Pure Color skaper en behagelig atmosfære. Vegglampen Original 1227 Wall Light er fra Anglepoise og nattbordet er fra Gubi. Bildet er fra Julian Opie.

Kunst og lamper

Kunsten på veggene og designlampene gjør også mye med interiøret i huset vårt. Bildet på kjøkkenet, som har fulgt meg lenge, er av Marcel Leliënhof. Jeg fikk det av ham da vi jobbet på et prosjekt sammen. Fotografiet tar en hel vegg og er et portrett fra Sør-Korea. Ellers har vi ulik fotokunst og noe kunst fra ukjente kunstnere.
Vi har også et variert og spennende utvalg av lamper – Tom Dixon, Lee Broom, Design by Us, Bolia, Rubn Lightning. Lamper fungerer som et naturlig blikkfang, og de betyr mye. Et såpass mørkt interiør krever også mye lys.
Lamper og kunst

Et mørkt interiør krever mer lys. På skjenken har Flavia bordlampe fått plass, og speilet hadde Siri fra tidligere.

Vi har fått akkurat det hjemmet vi ønsket oss, med gode rom som gir oss påfyll i hverdagen.

Jenterom i rosa

Fargen på jenterommet ble lys rosa, med LADY Pure Color i NCS  S0804-R10B. Den lekne flamingolampen er kjøpt i Miami, i en butikk som heter Glottman i Wynwood distriktet. Glassmaneten er fra en tidligere kolleksjon hos Eske.

Lekne detaljer

Leken flamingo fra Miami!

Rosa jenterom

Jenterommet har også fått sengeteppe fra Society. Pleddet er fra Hollie (Eske), og taklampen fra IKEA/PS 2014.

Fotograf: Anne Bråtveit. Styling: Karina Holmen.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

MY BEIRUT – en ny og gyllen farge

Bli kjent med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gyllen ferskentone. I april lanserte Jotun en ny farge, 20116 My Beirut i…

Delikat og stilig midt i byen

Lyse fargetoner er delikat og stilig. Se hvordan interiørspesialisten Katerina Dima har kombinert lysegrå og hvite fargetoner med brune og…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Sosialt kjøkken med blått tak

En dyp blåfarge i taket er ganske dristig – men du verden – SÅ tøft! Fargen heter LADY Perfection 5030…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Go to top