Lys og farge i herlig harmoni

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i tiden. Fortiden gir oss trygghet og ballast til å leve her og nå – og også skape noe nytt. Vi elsker de flotte utstillingene og alle de spennende nyhetene for høsten!

Northern Lightning og Jotun

Den nye Lampen Buddy har fine runde former og designet av danske Mads Sætter-Lassen. Finnes også som bordlampe. For denne lampen vant han Northern Lighting Student Design Award i 2015.
Vegg bak sengen er malt med LADY Minerals 5044 Blåis.

 

Lyser opp LADY med Northern Lightning

Når vi går inn i den mørke tiden er det ingen ting som er så deilig og fint som lys fra gode lamper.

Jotun har i år samarbeidet med Northern Lightning, og standen vår er fargesatt med de aller nyeste LADY-fargene. Les mer om at Jotun hedres for å løfte norsk design.

Northern Lightning og Jotun

Urbant og stilig med Birdy bordlampe! Kontorveggen er LADY Pure Color 5455 Industrial Blue. Skrivebord er malt i LADY Supreme Finish Matt 10981 Norwegian Wood.

Det er skapt en lun og behagelig fargepalett i brune, grønne og blå nyanser, med innslag av sortbeiset tre. Flere av veggene er også malt med LADY Minerals, som gir mer struktur og liv til veggene og en ekstra touch i utstillingene!

Lag din egen fargepalett

Northern Lightning og Jotun

Vegg i stue er malt i LADY Pure Color 5454 Dark Teal.
Bord ved sofa er fargesatt med LADY Pure Nature 9044 Kullsort.

Fargene får fram alle de flotte lampene til Northern Lightning på en nydelig måte, og skapte en behagelig og god stemning i deres utstilling!

Hvis du skal på messen i helgen, finner du standen i Hall C, stand 01-08. Der er det mulig å se flere av de nye fargene til LADY!

Northern Lightning og Jotun

Det brune skrivebordet blir en tøff kontrast til den blå veggen. Vegg er malt med LADY Pure Color 5455 Industrial Blue. Skrivebordet er LADY Supreme Finish 05 10981 Norwegian Wood.

 

Northern Lightning og Jotun

Vegg bak kjøkkenbenk er malt med LADY Minerals med Sealer 6352 Evening Green. Lampen er den klassiske Birdy vegglampen, designet av Birger Dahl I 1952.

PS. Pga lysforhold i messehallen kan fargegjengivelsen avvike.

Se de nye vakre LADY-fargene her.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Eksotisk spabad til hverdags

Tenk om hver dag var en spadag! Dette badet gir deg litt av den gode og eksotiske feriestemningen. Jordfarger og…

Dusty er fargene vi aldri går lei av!

Tidløse farger i ny bok I boka «Dusty» viser fotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen de mest tidløse fargene…

Prøv nyheten Jotun ColourDesign

Jotun ColourDesign Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg…

Go to top