Ah! Nye farger – se filmen

Ah! Nye farger – se filmen

Har du sett det nye fargekart vårt, LADY Pure Color 2013/2014? Hvis ikke, burde du virkelig ta en titt på denne lille inspirasjonsfilmen. Her forteller Lisbeth om de 3 forskjellige temaene i fargekartet. Vi har tatt utgangspunkt i 3 forskjellige livsstiler. Travel in style, Urban Casual og New Comforting heter de tre temaene. I denne filmen forteller Lisbeth om bakgrunn og tankene bak de forskjellige temaene i denne filmen. Og ikke minst, se de nye fargene fra LADY :) Det handler om å finne dine personlige farger, som passer til akkurat ditt liv.

 

 

Alle store flater i denne filmen er malt med LADY Pure Color som gir supermatte vegger og en unik fargeopplevelse. Har du panel eller MDF plater er det LADY Supreme Finish som gjelder. LADY Supreme Finish får du i matt, silkematt, halvblank og superblank – bare å velge det du synes blir penest. Men den gir også en helt spesiell fargeopplevelse når den er helt matt.

 

New-Comforting-Jotun-LADY-Pure-Color

 

 

NEW COMFORTING: Harmonisk balanse + dempet enkelhet

Det er drømmen om å sakte bevege seg gjennom rommene. Gjenoppdage stillheten og roen som finnes i poetiske variasjoner over en nøytral og sensuell palett. Den pudrede, matte enkelheten gir rom for indre styrke. Skandinavisk nøysomhet og japansk renhet utfyller og forskjønner hverandre.

Travel-in-style-Jotun-LADY-Pure-Color

 

 

TRAVEL IN STYLE: Eventyrlig eleganse + sofistikert design

Bli med på en reise inn i det eventyrlige og glamorøse. Utforsk rikdommen i fargene, la dem berøre og omfavne deg med sin varme eleganse. Synk ned
i nyanser av myk overdådighet. Sofistikert fløyel mot gylne kontraster gir rom for stemningsfulle møter og bringer de gode minnene hjem.

 

Urban-Casual-Jotun-LADY-Pure-Color

 

URBAN CASUAL: Kreativ hverdag + uformell atmosfære

Når sterke fargetoner med dybde møter robuste, maskuline elementer oppstår en ny industriell revolusjon. Gjør opprør mot det etablerte; skap rom for lekenhet og lave skuldre. Tenk røffe metaller mot vintage chic. Resultatet blir en funksjonell, avslappet og behagelig havn i storbyens kaos.

 

Alle farger og bilder kan du se her!

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

MY BEIRUT – en ny og gyllen farge

Bli kjent med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gyllen ferskentone. I april lanserte Jotun en ny farge, 20116 My Beirut i…

Delikat og stilig midt i byen

Lyse fargetoner er delikat og stilig. Se hvordan interiørspesialisten Katerina Dima har kombinert lysegrå og hvite fargetoner med brune og…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Sosialt kjøkken med blått tak

En dyp blåfarge i taket er ganske dristig – men du verden – SÅ tøft! Fargen heter LADY Perfection 5030…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Go to top