Vakre påskeegg av malingsrester

Vakre påskeegg av malingsrester

Malingsrester kan brukes til så mangt, og i år har jeg brukt rester av den nydelige LADY Pure Color 7163 Minty Breeze til å dekorere påskepynten. Jeg elsker denne fargen, og synes den passer vel så godt til påskepynten som den gjør på veggen.
Litt før påske har jeg som tradisjon å så karse, og da gjerne i tomme egg. Ikke bare lukter karse helt fantastisk, men det er så gøy å se hvor fort det gror fra dag til dag. Morsomt for både voksne og barn! En eggekartong er suveren å bruke som «stativ» til eggene og denne ble da malt i LADY 7163 Minty Breeze, sammen med noen egg jeg har som pynt i kartongen. Eggene jeg sådde karsen i valgte jeg å beholde naturlig brune for å få en kontrast. Jeg har også pyntet kartongen med litt fjær og små pynteegg for ekstra påskestemning.
Vakre påskeegg
Til årets påsketre kjøpte jeg isoporegg på hobbybutikken, slik at jeg slipper å bekymre meg for at de ryker. Disse eggene ble også malt i LADY 7163 Minty Breeze, men jeg laget også noen marmor-egg ved bruk av marmorservietter og decoaupage lim. På toppen av hvert egg festet jeg en trekule med en perleknappenål for å pynte de litt ekstra.
Vakre påskeegg
Malte egg i boller eller på fat er også en enkel og dekorativ måte å pynte litt til påske på. Her har jeg blandet de med noen vaktelegg for å få det hele til å se mer naturlig ut, og for å harmonere det hele mot «gåsungene» i vasen ved siden av.
Vakre påskeegg
Nina Holst
Nina Holst

Nina Holst – Interiørstylist og fotograf

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Frisk opp uteplassen!

Både huset og uteplassen vår har fått en skikkelig makeover med maling og styling. Se hvor fint vi har fått…

DIY: Design din egen blomsterkasse

La blomstene få hedersplass på uteplassen. Gjør det selv, bygg en blomsterbenk!   De integrerte blomsterkassene er malt i husets…

Landlig kjøkken i retro stil

Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt…

7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

Ny, vakker og matt maling til baderommet Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet. Med LADY Aqua…

Redesign på fulltid

Møt Ida Hansson, en mester i redesign Ida Hansson er fra Umeå i Nord-Sverige og har sitt eget firma som…

Go to top