Elegant og gyllent på soverommet

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg? Dette deilige soverommet er malt i fargen LADY 12126 Silhouette.

Soverommet som inviterer til den gode søvnen

LADY 12126 Silhouette er en av de vakre fargene fra vårt nyeste fargekart LADY Rediscover. – En elegant og dempet grågul tone, med et nydelig og gyllent preg. Dette soverommet gir naturlig ro og inviterer til den gode søvnen.

Veggdekoren er malt med LADY Supreme Finish Matt 12126 Silhouette. Veggen bak er malt i samme farge, men med LADY Minerals Kalkmaling.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Sobert og mykt med matt finish

Ved å male detaljer av tre i LADY Supreme Finish Matt, og de slette veggene supermatte med LADY Pure Color Matt, fremstår rommet som sobert og mykt. Mattere maling gir mindre gjenskinn og man får et lunere og mykere uttrykk. Veggen bak sengen er malt med LADY Minerals Kalkmaling. Det litt rustikke, uperfekte og flotte, gir særpreg i rommet. -Veggen får en velfortjent og spennende rolle i rommet.

Veggdekoren er fra Orac listeverk, Byggdekor AS. Lampe, ullpute, fløyelspute og lang pute i lin, pledd med Chevron-mønster beige Missoni fra Haver Interiør. Naturhvitt pledd IKEA, Hvitt sengetøy Riis Interiør/Ralph Lauren, Sengetøy Lin Beige fra Høie Norge.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Les mer om LADY Kalkmaling og alle de vakre fargene du kan velge mellom! 

Inspirerende og naturlig interiør

Fargene vi velger forteller mye om hvem vi er, og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. Bruk farger bevisst for å skape et inspirerende hjem, med oppløftende rom! Hvilke farger liker du? Hvilken atmosfære ønsker du deg i rommet?

Hvite elementer og tekstiler i naturmaterialer, passer godt til det sobre og dempede uttrykket.

Tips: Matt maling demper ujevnheter bedre enn blankere maling, og er derfor takknemlig å bruke for å komme litt enklere frem til et vakkert sluttresultat!

Her kan du lese mer om fornyelse av interiøret med panelmaling i ulike glansgrader

Vakker alene – og en god partner

LADY Silhouette er en dempet grågul tone. Dette er en gul nyanse som vil overraske deg positivt i møte med en rekke kulørte farger som blått, blågrønt og grønt. Kanskje gangen eller entreen foran soverommet kan males i en av disse fargene?

Foto og styling: @annettenordstrom.no

Dempede og drømmeaktige pasteller

LADY 12126 Silhouette er hentet fra det fjerde temaet i LADY REDISCOVER fargekartet. Temaet består av dempede pasteller, vakkert komponert i en briljant fargesymfoni. Disse nyansene skaper en nostalgisk og tidsriktig stil, og åpner opp for lekne kombinasjoner i vakre interiører.

 

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått ved havet i Sandefjord. Malt i en innbydende fargepalett, som både snakker med havet og det vakre…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…