Elegant og gyllent på soverommet

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg? Dette deilige soverommet er malt i fargen LADY 12126 Silhouette.

Soverommet som inviterer til den gode søvnen

LADY 12126 Silhouette er en av de vakre fargene fra vårt nyeste fargekart LADY Rediscover. – En elegant og dempet grågul tone, med et nydelig og gyllent preg. Dette soverommet gir naturlig ro og inviterer til den gode søvnen.

Veggdekoren er malt med LADY Supreme Finish Matt 12126 Silhouette. Veggen bak er malt i samme farge, men med LADY Minerals Kalkmaling.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Sobert og mykt med matt finish

Ved å male detaljer av tre i LADY Supreme Finish Matt, og de slette veggene supermatte med LADY Pure Color Matt, fremstår rommet som sobert og mykt. Mattere maling gir mindre gjenskinn og man får et lunere og mykere uttrykk. Veggen bak sengen er malt med LADY Minerals Kalkmaling. Det litt rustikke, uperfekte og flotte, gir særpreg i rommet. -Veggen får en velfortjent og spennende rolle i rommet.

Veggdekoren er fra Orac listeverk, Byggdekor AS. Lampe, ullpute, fløyelspute og lang pute i lin, pledd med Chevron-mønster beige Missoni fra Haver Interiør. Naturhvitt pledd IKEA, Hvitt sengetøy Riis Interiør/Ralph Lauren, Sengetøy Lin Beige fra Høie Norge.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Les mer om LADY Kalkmaling og alle de vakre fargene du kan velge mellom! 

Inspirerende og naturlig interiør

Fargene vi velger forteller mye om hvem vi er, og hvordan vi oppfatter verden rundt oss. Bruk farger bevisst for å skape et inspirerende hjem, med oppløftende rom! Hvilke farger liker du? Hvilken atmosfære ønsker du deg i rommet?

Hvite elementer og tekstiler i naturmaterialer, passer godt til det sobre og dempede uttrykket.

Tips: Matt maling demper ujevnheter bedre enn blankere maling, og er derfor takknemlig å bruke for å komme litt enklere frem til et vakkert sluttresultat!

Her kan du lese mer om fornyelse av interiøret med panelmaling i ulike glansgrader

Vakker alene – og en god partner

LADY Silhouette er en dempet grågul tone. Dette er en gul nyanse som vil overraske deg positivt i møte med en rekke kulørte farger som blått, blågrønt og grønt. Kanskje gangen eller entreen foran soverommet kan males i en av disse fargene?

Foto og styling: @annettenordstrom.no

Dempede og drømmeaktige pasteller

LADY 12126 Silhouette er hentet fra det fjerde temaet i LADY REDISCOVER fargekartet. Temaet består av dempede pasteller, vakkert komponert i en briljant fargesymfoni. Disse nyansene skaper en nostalgisk og tidsriktig stil, og åpner opp for lekne kombinasjoner i vakre interiører.

 

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Stylistenes kreative fargelek

Stylistene Per Olav Sølvberg og Christina Hannestad inspirerer! – Se glimt fra deres kreative fargelek og poetiske univers.  – Til…

Stilrent drømmehus på Husvik

Velkommen hjem til Tor Fredrik og familien! På vakre Husvik har familien totalrenovert mormors gamle bolig fra 70-tallet. Husets nye…

Hjemme hos Daniella Witte

Interiørstylist Daniella Witte har nettopp malt stuen i en naturlig fargepalett. Velkommen inn og la deg inspirere! Veggene er malt…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Elegant og personlig hos Vita og Wanda

Da Vita og Wanda Mashadi spontant kjøpte leilighet i nybygget et steinkast fra der de bodde, var planen å bare…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…