Gode fargeråd også i sommerferien!

Gode fargeråd også i sommerferien!

Våre fargerådgivere har allerede gitt tusenvis av personlige fargeråd i år og har nå tatt en velfortjent ferie (1. – 30. juli 2016). Vi vet at det er mange som pusser opp i sommerferien. Det som er bra da er at du kan du nyte godt av alle spørsmålene andre har stilt tidligere og som våre fargerådgivere har svart på. Du skal ikke se bort fra at de lurer på mye av de samme som du gjør. Her kan du søke på f.eks. fargenavn og se hva våre fargerådgivere har gitt av råd rundt den aktuelle fargen. I tillegg kan du velge en av fargene som er mest omtalt og hvilke råd man har fått rundt den.

Her kan du søke i fargeråd.

I tillegg har vår flinke fargesjef, Nina Mørkve Klæboe, laget flere gode fargerådartikler som du kan få gode tips fra:

Er du over snittet interiørinteressert, men sliter likevel med å velge riktig farge til veggene dine? Da bør du ta en titt her:

Guide til riktig veggfarge

Det å velge riktig hvitfarge kan ofte være vanskelig. Hvitt er ikke hvitt. Få tips til valg av hvitfarge her:

Passer Bomull og Egghvit til alt?

LADY Fargekart 2016

Fargekartet er delt inn i tre ulike temaer.

Vakre blåfarger

  1. Mange har forelsket seg i de nye vakre blåfargene fra LADY. Her får du en beskrivelse av de nye fargene i fargepaletten The Sophisticated blues.

Vakre grønnfarger

2. Eller har du kanskje tenkt på en av de nydelige grønnfargene?

Vakre hvitfarger

3. Den tredje paletten i det siste LADY-fargekartet består av mange lyse toner som passer perfekt til hverandre. A tribute to whites

Klassikerne

Her er noen flere nyttige saker. Disse innleggene er mest lest og likt på bloggen.

Farge Grå + Beige = Greige

Shades of grey

Våre beste beige farger

Sommerfarger

Eller hva med litt sommerlige farger fra LADY Spring & Summer Collection 2016?

Vakre sommerfarger fra LADY

Her har vi malt med LADY 2605 Happiness

Jotun-1434-Labrador

1434 Labrador

Male ute?

Her finner du gode råd når du skal male huset utendørs.

Fant du en ny favoritt eller ble du bare mer forvirret? Fortvil ikke, det som er så fint med maling er jo at det er fort gjort å male over igjen, ok ikke utendørs da ;) Det viktigste er å tørre og å komme i gang. Skal du male inne og velger en av våre farger i Jotun Fargesenter Inne kan du være helt trygg på at den er vakker og passer godt som en veggfarge. Det samme når du velger en farge fra Jotun Fargesenter Ute – kun gode og trygge farger. Du finner fargesenterene hos de fleste Jotun-forhandlere.

Lykke til og riktig god sommer!

PS. Se hvilke farger kjøkkenet øverst er malt med og få tips til sommerhytta her.

Sist, men ikke minst; Farger er ikke farger. Maling er ikke maling. Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter. Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet. Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet.

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….

Hjemmekontor i luftige omgivelser

Barnerommet ble til nytt og luftig hjemmekontor med LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air.  Inspirerende hjemmekontor I dag har mange…

Helhetlig fargesetting – også i taket!

Skap en helhetlig fargesetting – og husk å ta med taket i fargeplanleggingen! På bildet er taket malt med LADY…

Studio Føy presenterer nye prototyper

Hils på bordet «Oppi»; nytt og spennende design fra Studio Føy, som ønsker seg en produsent. Veggene er malt med…

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…