Godt å være norsk i Danmark

Godt å være norsk i Danmark

DET ER DEFINITIVT GODT Å VÆRE NORSK I DANMARK

Og spesielt hvis man reiser til Odense med vinner av NIBs marsutfordring, søteste Marthe fra Stryn. Marthe er langt over middels interessert i å skape gode interiører, og vi anbefaler deg å ta en titt på hennes blogg: http://marsipanogsmilefjes.blogspot.no/

Lady utfordret norske interiørbloggere til kreative input på temaet «Tid For Kontraster», og i forrige uke var tiden inne for å overlevere premien – en tur til designeren TineK .

Jotun og Lady har et meget godt forhold til TineK. Ikke bare fordi hun er verdens søteste person med et engasjement som ganske enkelt ikke lar seg beskrive. Vi setter også enorm pris på at hun simpelthen elsker Lady Pure Color! Hun benytter denne deilige matte malingen både privat, i sitt showroom og i sine kataloger.

 

Marthe og TineK

Smil, latter og posering:) Kontakten mellom Marthe og TineK var upåklagelig gitt:)

Nina_Mathe-og-Lisbeth

Lykkelige reisepartnere – selvfølgelig skulle Marthe tas hånd om, og fargedesigner Nina Klæboe og fargesjef Lisbeth Larsen tok mer enn gjerne oppgaven.

Sofa-med-grå-vegg

Denne veggen har fått et par strøk med Lady Pure Color 9924 Larvikitt, som passer supergodt til tekstilene i sofaen.

rufsekant-med-korall-pute

Gøy å se at TineK hadde latt seg inspirere av vår «rufsekant» fra Lady Wonderwall fargekartJ Kombinasjonen av Lady Pure Color 9924 Larvikitt og Lady Pure Color 9904 Skumring er perfekt! Her finner du oppskrift på «rufsekanten»

 

Korall-detaljer

En av sommerens desidert mest populære farger er korall. TineK har benyttet samme farge som finnes i Lady sin sommerkolleksjon 2607 Sorbet.

sort_hvitt

Badeting

Sort/hvitt er en stor trend – også hos TineK. Både hennes fantastiske keramikk og tilbehør til badet følger denne herlige og enkle tendensen.  I Lady sitt fargeutvalg  finner du en uslåelig kombinasjon med 9918 Klassisk Hvit og 9938 Dempet Sort.

 

Lys vegg

TineK har valgt en nøytral bakvegg på enkelte av sine utstillinger. Her vises noen av sesongens varer mot fargen Lady Pure Color 1391 Lys Antikkgrå.

planter-og-grønt

Mine personlige favoritter er nok de unike krukkene fra Vietnam. Vakkert stylet med hvite blomster og andre elementer av TineK kolleksjonen. Ganske enkelt nydelig.

Tusen hjertelig takk til TineK for solid god og dansk gjestfrihet – og selvfølgelig mengder av takk til flotte og morsomme Marthe fra vakre Stryn!

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…

Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Bli kjent med LADY 0280 Caravan. En klassisk okerfarge, denne gangen i moderne omgivelser i et fantastisk hus i Åsgårdstrand,…

Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Hjemme hos Hanna Östberg har glassverandaen fått en vårlig oppgradering. – Den interiørdesign- og fargegale Hanna har testet den nye…