Idas kjøkken i LADY-farger

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren 2013. I ettertid har hun gitt ut boken Hele Norge baker sammen med dommerne i konkurransen, samt boken Fristelser som ble utgitt i 2014. Vinteren 2017 var hun med i Kjendis-Farmen på TV2. Hun har også en fantastisk blogg hvor du kan få nyte vakre mat- og kakebilder og mange flotte oppskrifter.

Ida forteller om oppussingen:

Innimellom opptak til Farmen ble det tid til å pusse opp den nye leiligheten. Nå er jeg utrolig fornøyd med hvordan min lille leilighet er blitt. Alt fra nye romløsninger til nytt kjøkken og farger.

Jepp, jeg måtte ha stort kjøkken!

Stuen er sammenhengende med kjøkkenet, og stue og kjøkken er faktisk like store rom. En av de tingene jeg så etter når jeg skulle kjøpe leilighet var at jeg kunne ha en kjøkkenøy med koketopp. Det er jo helt klart en fordel når jeg skal ha innspillinger hjemme.

Se bloggen Idagranjansen.com

Fliser i harmoni med vegg

Jeg satte også opp fliser på den bakre veggen på kjøkkenet. Det var jo et noe modig valg, siden vi kun får se på små prøvefliser når vi velger ut farger. Men jeg er så fornøyd, synes det ble utrolig fint. Det var også viktig at flisene harmonerte med fargen jeg har på veggen i stuen og gangen. For dette med farger er ikke alltid like enkelt. Det er jo så vanvittig mye å velge mellom. Tipsene hentet jeg her på inspirasjonsbloggen!

Se JOTUN innendørs fargekart

Idas fristelser maler med JOTUN

Skal jeg velge matt farge?

For det er noen ting man ikke tenker på. Slik som: Skal jeg velge matt farge? eller en med mer glans? Hvordan er hvitfargen på kjøkkenet? For det har noe å si på hvilke farge på listene man skal velge. Det er kjedelig om kjøkkenet ser “skittent” ut fordi listene er helt hvite mens skapene er mer off-white.

Mitt råd er: Sjekk ut bloggen her og chat med en fargespesialist, så får du gode tips:-)

Idas fristelser maler for JOTUN

Fargen er den supermatte malingen LADY Pure Color i fargen 5262 Sval sjø.

Ønsket litt «crisp» farge

Jeg ville ha en farge som ga meg energi og som var lys og frisk. «Crisp» synes jeg beskriver fargen bra. Den er lys blå og passer perfekt med interiøret og flisene. Fargen er den supermatte malingen LADY Pure Color i fargen 5262 Sval sjø. Jeg elsker at den er så frisk og beroligende.

Idas fristelser

Ida Gran Jansen er kjent for sine fristelser, på den populære bloggen idagranjansen.com

Mikset med rolig grønnfarge

Jeg synes farger har så mye å si for helhetsinntrykket av et hjem. At alt harmonerer og passer sammen. Det meste i hjemmet mitt er i blå-toner. Jeg har også mikset inn litt grønne toner, slik som soverommet mitt. Der har jeg valgt å male med den supermatte malingen LADY Pure Color i fargen 6084 Sjøsmaragd som er en grønnlig farge. Den er rolig, varm og kjempefin. Jeg har fått utrolig mange spørsmål om denne fargen så det er nok ikke bare jeg som har forelsket meg:-)

Idas fristelser maler med JOTUN

Jeg har også mikset inn litt grønne toner, slik som soverommet mitt, malt i LADY Pure Color i fargen 6084 Sjøsmaragd.

Idas fristelser maler med JOTUN

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Fjern strietapet på en smart måte

Tøffe, slette vegger med mineralsk overflate! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! Her vist i fargen…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Go to top