Jenny sitt nye syverksted!

Jenny sitt nye syverksted!

Da Jenny Skavlan for noen uker siden skrev på bloggen sin «Jeg flytter ut», var det heldigvis ikke så bokstavelig ment. Men med barn i vente, var det ikke lenger plass til en egen systue i leiligheten, og hun kunne fortelle at hun skulle lage et eget kontor utenfor hjemmet. – Et rom som skal være systudio, kontor og romme alle drømmene jeg har om å bl. a. ha sykurs og begynne å redesigne møbler, sier Jenny på bloggen sin.

Vi i Jotun setter veldig stor pris på hvordan Jenny inspiserer så mange til å ta vare på og fornye brukte ting. Og synes det er utrolig gøy å se hvordan hun har gjort om dette rommet til et syverksted med utgangpunkt i sin egen kreativt, brukte ting og litt maling! Vi elsker jo slike «små-prosjekter» :)

Jenny Skavlan sin nye systue

Kontoret hadde en mørk grønnfarge tidligere, og så ikke så innbydende ut.

Jenny Skavlan sin nye systueDa er den nye fargen på plass! Ingen tvil om at den gjør rommet mye hyggeligere og lysere!

-For å få en større romfølelse, ville jeg ha det lyst, forteller Jenny Skavlan. Jeg malte det hvitt med en mintfarget vegg som hyllene skulle monteres på. Fargen fra Jotun heter 7163 Minty Breeze, LADY Pure Color. Den er rolig og utrolig fin!
I stedet for å kjøpe alt nytt, blir uttrykket i rommet mye mer spennende med brukte lamper, møbler og småting! Messing med patina og en brukt sofa, gir rommet et personlig preg.

Jenny Skavlan sin nye systue
Den ene veggen er fylt opp av hyller og kurver til oppbevaring av sysaker, stoffer og klær som snart skal forvandles og sys om av den kreative Jenny!

Minty Breeze hos Jenny Skavland

Her ser du LADY 7163 Minty Breeze i ett LADY-miljø. Minty Breeze er en grålig, litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Lekker til både lysere minttoner, samt de vakre fargene 6325 Balance og 5180 Oslo. Prøv den gjerne ut sammen med dempede beige farger som 1016 Blek Sand, 10249 Mohair og 10249 Sober også. Fargen fremstår litt tøffere i kombinasjon med hvitere farger som 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit, enn 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

 

Jenny Skavlan sin nye systue
Jenny er veldig opptatt av gjenbruk og deler mange gode ideer på bloggen sin. Til dette prosjektet og har hun funnet mange små skatter til det nye syrommet via finn.no, Fretex og Antikkvarehuset. Messingbordet og messing lampene har fått et nytt liv i moderne omgivelser.

Jenny Skavlan sin nye systue

Taklampen har Jenny laget selv. Det er rett og slett en vanlig rislampe med masse tyll rundt.

Jenny Skavlan sin nye systue

Foto: Privat

Sybenken er satt sammen av de gamle kontormøblene fra leiligheten.

For en stund siden malte Jenny en vegg på soverommet i fargen 4619 Denim Blå, se hvordan det ble – HER.

Hjertebankvegg med Minty Breeze

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Lyse farger hjemme hos Malin

Malin Glemme er grunnlegger av interiørmerket Layered, som produserer tepper og møbler med fokus på bærekraft. Sjekk ut grunnleggerens eget…