Kreativitet på kjøkkenet

Kreativitet på kjøkkenet

Det en selv baker, er det som best smaker – er et norsk ordtak. Og det er et ordtak vi i Jotun absolutt stiller oss bak. Den følelsen man sitter igjen med når man har gjort noe selv, den er god! Hva med å selv skape litt rom for kreativitet på kjøkkenet? Enten ved å male veggene, selve kjøkkeninnredningen eller bare noen spennende detaljer?

Rom for kreativitet

Lag din egen stil og gjør det mer gøy å bruke tid på kjøkkenet. Med et nyoppusset kjøkken er det mye hyggeligere å invitere gjester og du får inspirasjon til å lage de lekreste retter. Her får du noen tips og litt inspirasjon til ulike stiler, farger og løsninger.

Farger til kjøkkenet
Diana Ousdal har malt med den nye kalkmalingen LADY Minerals i fargen LADY 8470 Smooth White på veggen. Bak induksjonstoppen og vasken har de lagt en baderomsplate i betong-look som de skar til. Kreativt og tøft! Bildet av den lekre kaken øverst her har vi også fått låne av Diana.

 

Balanse i hverdagen

 

Grønntoner er beroligende farger som bringer med seg klarhet og muligheten for stille refleksjon. Sammen med en stilren innredning skapes omgivelser som innbyr til balanse i hverdagen.
Farger til kjøkkenet
LADY 7163 Minty Breeze er en nydelig farge som skaper god stemning i et rom. Minty Breeze er en farge som har tatt Norge med storm. Se flere bilder med den vakre fargen her.
Farger til kjøkkenet
Hvis du vil gjøre bare en liten forandring kan du for eksempel male veggen over kjøkkenbenken. Her er det malt med den vaskbare og slitesterke LADY Wonderwall, også i fargen LADY 7163 Minty Breeze. Stilig kan det også bli hvis du lager en fargedeling på veggen. Få tips til hvordan du fargedeler veggen her.

Farger til kjøkkenet

Her er det brukt LADY 7163 Minty Breeze på skapene og 7555 Soft Mint på veggen. En perfekt kombinasjon.

Mal en tavle i favorittfargen

Har du malt med den supermatte LADY Pure Color i et annet rom i huset? Hva med å hente opp igjen fargen ved å male en plate i samme farge (husk at den må herdes lenge før bruk bare :)).

Farger til kjøkkenet

Her har vi malt med den lekre fargen LADY 8422 Green Marble. Satt sammen med dempede basefarger blir denne fargen elegant. Sammen med lysere grønntoner som Green Leaf og Green Harmony blir den straks mer leken. Green Marble fungerer til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene.

Friske farger på kjøkkenet

En annen måte å få inn noen nye og friske farger på er for eksempel male noen sleiver, brødfjøler, hyller etc. Kanskje ikke så holdbart, men veldig fint da ;)

Farger til kjøkkenet

Her har vi brukt følgende farger: Vegg og hylle: 2024 Senses. Tredetaljene er malt med LADY Supreme Finish i fargene 2024 Senses, 1624 Letthet, 10246 Velvet, 2856 Warm Blush, 7163 Minty Breeze og 7555 Soft Mint

Stilig over kjøkkenbenken

En annen som har brukt plater over kjøkkenbenken er Nina Holst fra Stylizimo.

Farger til kjøkkenet

Her har hun satt opp finérplater og behandlet dem med interiørbeisen Lady Pure Nature 9044 Kullsort. Se mer av dette lekre kjøkkenet her.

PS. Listverket MÅ ikke være hvitt

Husk at det er ingen regel som sier at listverket må være hvitt. Våg å markere elementer i interiøret som du er stolt av.

Farger til kjøkkenet

Her har inngangen til kjøkkenet fått et par strøk med LADY Supreme Finish Halvblank i fargen 10429 Diskret. Veggen er malt med den supermatte LADY Pure Color i fargen 10341 Kalk.

Ja, da er det vel bare å sette igang? ;) Her kan du forresten se hvordan du går frem når du skal male kjøkkeninnredningen.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Hjemme hos Elisa Røtterud

Velkommen inn til Elisa Røtteruds lune Oslo-hjem! I leiligheten på Grefsenkollen skaper dempede fargekombinasjoner en behagelig og nesten meditativ atmosfære…

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Hjemme hos Villa von Krogh

Velkommen inn til Anine von Krogh! I den arkitekttegnede boligen i Asker, har den populære interiørprofilen skapt en behagelig og…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

STORIES – fortellingen om de nye fargene fra LADY

Med presentasjonen ved Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen, og den vakre utstillingen på det gamle Munch-museet på Tøyen i Oslo,…

Nytt fargekart fra LADY – STORIES

LADY lanserer nytt globalt fargekart for 2023! Fargekartet, som bærer tittelen STORIES, inneholder tre inspirerende fargepaletter som bidrar til å…