Møt nyheten LADY Balance!

Møt nyheten LADY Balance!

Nå forenes vakre matte vegger og godt inneklima

LADY Balance gir vakre, matte vegger som skaper en balansert, myk og rolig stemning. LADY Balance er helt unik. Den lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. LADY gjør det dermed enklere å skape unike rom som tar vare på hverdagen. Rom for avslapning og hvile. Rom for samvær og glede. Rom som tilfører ny energi. Hver dag. LADY Balance LADY Balance er i tillegg til at den er godkjent av Eurofins, svanemerket og merket med EU-blomsten. Sammen med harmoniske fargenyanser fra LADY sitt nye fargekart, dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. Matt maling gjør at rommet får et roligere og mykere uttrykk, hvor fargens naturlige, harmoniske nyanser får komme frem.

Veggen bak malingen, på bildet over, er malt med LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze. Lisbeth er helt overbevist om at denne vakre fargen blir høstens «must have» :)

Når vi utvikler nye produkter testes de av både forbrukere og profesjonelle malere, deretter justeres malingen etter tilbakemeldingene. Før vi lanserte LADY Balance inviterte vi tre personer til å teste og prøve ut produktet. Se deres tilbakemeldinger her:

Sagt om LADY Balance:

«Luktet ingenting, hverken under påføring eller etterpå»

«Dekket veldig bra»

«Spruter veldig lite på rulle, god å jobbe med, drypper lite, lett å få jevnt ut»

«Fin matt overflate, vi likte sluttresultatet godt»

 

LADY Balance Veggen her er malt med LADY Balance 2859 Whispering Red  #ladywhisperingred

I en hektisk hverdag, hvor man hele tiden prøver å balansere mellom det fornuftige og det effektive, mellom det gode og det sunne, osv. Da er det godt å tenke på at man kan velge en maling som er vakker, samtidig som den er god for inneklimaet i huset ditt.

 

LADY Balance Den nye malingen finner du hos din nærmeste fargehandler fra ca uke 37. I mellomtiden, lag deg en kopp te, se alle de nye LADY fargene her, og bare nyt!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…