Møt nyheten LADY Balance!

Møt nyheten LADY Balance!

Nå forenes vakre matte vegger og godt inneklima

LADY Balance gir vakre, matte vegger som skaper en balansert, myk og rolig stemning. LADY Balance er helt unik. Den lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. LADY gjør det dermed enklere å skape unike rom som tar vare på hverdagen. Rom for avslapning og hvile. Rom for samvær og glede. Rom som tilfører ny energi. Hver dag. LADY Balance LADY Balance er i tillegg til at den er godkjent av Eurofins, svanemerket og merket med EU-blomsten. Sammen med harmoniske fargenyanser fra LADY sitt nye fargekart, dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. Matt maling gjør at rommet får et roligere og mykere uttrykk, hvor fargens naturlige, harmoniske nyanser får komme frem.

Veggen bak malingen, på bildet over, er malt med LADY 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze. Lisbeth er helt overbevist om at denne vakre fargen blir høstens «must have» :)

Når vi utvikler nye produkter testes de av både forbrukere og profesjonelle malere, deretter justeres malingen etter tilbakemeldingene. Før vi lanserte LADY Balance inviterte vi tre personer til å teste og prøve ut produktet. Se deres tilbakemeldinger her:

Sagt om LADY Balance:

«Luktet ingenting, hverken under påføring eller etterpå»

«Dekket veldig bra»

«Spruter veldig lite på rulle, god å jobbe med, drypper lite, lett å få jevnt ut»

«Fin matt overflate, vi likte sluttresultatet godt»

 

LADY Balance Veggen her er malt med LADY Balance 2859 Whispering Red  #ladywhisperingred

I en hektisk hverdag, hvor man hele tiden prøver å balansere mellom det fornuftige og det effektive, mellom det gode og det sunne, osv. Da er det godt å tenke på at man kan velge en maling som er vakker, samtidig som den er god for inneklimaet i huset ditt.

 

LADY Balance Den nye malingen finner du hos din nærmeste fargehandler fra ca uke 37. I mellomtiden, lag deg en kopp te, se alle de nye LADY fargene her, og bare nyt!

Avatar

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…