Nøytral base med varme fargeinnslag

Nøytral base med varme fargeinnslag

Mange trives godt med en nøytral base av farger i hjemmet, men ønsker allikevel å tilsette noen kulørte toner. Få fargesjefens beste tips til kombinasjoner med fargen Space!

Se hvordan varme fargeinnslag kan bidra i et ellers nøytralt interiør.

Nøytral base med Space

Elsker du dine nøytrale, beige vegger, men savner noen innslag av farge? Vi har tatt utgangspunkt i en av våre mest populære beigetoner, – nemlig 10678 Space.

Dørkarm og andre detaljer har fått fargen LADY Supreme Finish 1001 Egghvit, og det lune taket har fått fargen LADY Perfection 12075 Soothing Beige. Dette vil du se er benyttet til alle fargekombinasjonene vi viser i filmen.

Paletten i filmen

Lyse farger lar seg i større grad påvirke av omgivelser og nærliggende farger og materialer. Derfor vil du kunne oppleve at du også ser fargen Space med helt nye øyne når den blir kombinert med ulike kulørte farger.

Diskret og lun

Elsker du den lune, myke atmosfæren som smelter inn i omgivelsene dine, er en god og diskret bruntone veien å gå. 12119 Vintage Brown er en ny fargeskatt av året.

Du vil elske den sobre kontrasten som oppstår, og ta inn over deg hvor mye lunere atmosfæren blir ved å tilføre en slik lun, gråbeige tone som Vintage Brown.

Her er LADY Pure Color 12119 Vintage Brown kombinert med den gylne LADY 12126 Silhouette. En vakker duo i vårt nye fargekart! Les mer om denne paletten.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Historisk og eksotisk

Wow, – dette er spennende! 10428 Masala – FOR et vitamin å tilføre hjemmet. Gule toner kommer med positivitet, men også med en solid dose historie. Det er akkurat som disse okertonene forener verdens mange ulike kulturer og bringer hjemmet ditt til nye, eksotiske steder. Vi sier bare WOW, – prøv det den som tør!

Til en nøytral base kan det passe fint med innslag av gult! LADY 10428 Masala og LADY 10678 Space – passer godt i to tilstøtende rom eller på detaljer.

Velkommen hjem!

Den gylne rødtonen 20167 Welcoming Red; vil umiddelbart oppleves som en lun og imøtekommende rødfarge. Den er milevis fra en stressende rød, – den er tvert imot samlende og raus.

Et hint av denne røde tonen i en lesekrok – eller hva med hele spisestuen; vil oppleves som elegant og lekkert. Dette er en farge som omslutter deg, enten du vil krype opp i sofaen med en varm kopp te, eller samle gode venner rundt middagsbordet.

Venstre: Panelet er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 10678 Space. Høyre: Den nye fargen LADY 20167 Welcoming Red i Supermatt finish med LADY Pure Color.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Myk og glamorøs

Årets ferskeste plommetone 20162 Mellow smyger seg elegant inn blant de beige tonene. Den tilfører med ett noe eksklusivt og sofistikert. Den er myk, feminin og lekker. Moderne, men likevel tidløs. Plommetoner trakterer edlere metaller og kan enkelt styles glamorøst, men den kan også fremstå mer diskret dersom man bare ønsker å varsomt jobbe med strukturer og matchende harmonier.

Venstre: Panelet er malt med LADY Supreme Finish 10678 Space. Høyre: Den nye fargen 20162 Mellow – spesielt vakker i Supermatt glansgrad med LADY Pure Color på veggene.

Sosial fargefornyelse

Visste du at ferskentoner sies å ha god innflytelse på din evne til å kommunisere? Vel, uansett kan vi i alle fall konstatere at det er en god farge og omgi seg med. Ferskentoner er en perfekt blanding av gult og rosa, to farger med positivitet. Sammen skaper de en fargetone som er sosial og imøtekommende.

Ord som fornyende er også ofte brukt om ferskentoner. Bruk dem i rom hvor du liker å oppholde deg; kanskje på kjøkkenet eller i stuen? 12084 Dusky Peach er en dempet ferskentone med grålig slør, som vil oppleves som en diskret, vakker tone inntil Space.

Venstre: Bordet er malt med LADY Supreme Finish 10678 Space. Høyre: Panelet er malt med LADY Supreme Finish 12084 Dusky Peach.

Les også saken om våre nye og sanselige nøytrale fargepalett.
Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

Lune farger på kjøkken og spisestue

Det gamle ærverdige huset fra 1915 er utrolig flott, men trenger litt kjærlighet. Spesielt er kjøkkenet og det som etterhvert…

Husflipping med Mads Clemmetsen

Mads Clemmetsen, som mange kjenner som @madspusseropp på Instagram, er en utrolig driftig fyr med mange jern i ilden. For…

Kjærlighetsfarger til Valentinsdagen

Den 14. februar er det Valentinsdagen – og en fin anledning til å gjøre noe fint for den vi er…

Dempet palett i totalforvandlet leilighet

I en gammel leilighet i Fyllingsdalen hadde det ikke skjedd noen ting på nærmere 40 år. Det har jo sin…

Vakker greige palett hjemme hos Ask og Eng

Kine Ask Stenersen og Kristoffer Eng startet Ask og Eng i 2016, etter å ha bygget bærekraftige kjøkken og møbler…

Transformasjon av kjøkken og spisestue

I sesongens 4 episode av Tid for hjem møter vi familien Tveit-Winther. De har flyttet inn i det de betegner…