På tide med en rosablogg!

På tide med en rosablogg!

Mange flotte rosafarger

På den store møbelmessen i Milano var det morsomt å se at rosa var en av de viktigste – og mest synlige – fargene, både på store og små møbler. Personlig ble jeg overrasket over å se hvor fint rosa var i kombinasjon med blått og litt syrlige farger.  Her er litt inspirasjon til å leve ut det rosa i deg!

Stringhyllen

Stringhyllen er en svensk klassiker, som nå finnes i mange fine farger. String mini ligger på rundt 1300 kroner, hos bl a Designtorget. Se flere norske forhandlere her.

SENS-rosa

Du trenger ikke nødvendigvis male en hel vegg rosa, bring heller inn elementer i form av f eks puter, som på bildet over. Sart rosa er utrolig vakkert og vart mot en grå farge, bildet over viser fargen LADY Valmuegrå.

I disse dager kommer Northern Lightings fine pendellampe Bell i fargen Old Rose, utsalgspris er ca kr 1690. Lampeskjerm er av porselen, og lampen har et utrolig fint skinn.

Bell-old-rose

 

Sofaen Mayor, ble designet av Arne Jacobsen i 1939, nå er den nylig satt i produksjon igjen av danske &Tradition (http://www.andtradition.com/). Med sine stramme linjer tåler den en mer feminin farge.

Mayor_Arne-Jacobsen

 

Utrolig vakkert blikkfang med en krakk eller et annet mindre møbel malt i en sterk rosafarge, som f eks Peon. Man blir jo bare glad av å se det!

 

Peon krakk

 

Springkorn_ikea

 

 

Lys opp i uterommet, pledd Springkorn, kr 69 fra Ikea.

 

Peon-3185

Veggfarge SENS 3114 Roseblad

Er du klar for litt rosafarge hjemme hos deg? :) Kanskje bare på et speil, en krakk, etc. Her er en film som viser deg hvordan du maler småmøbler:

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=QImPyeOh1-k[/YouTube]

 

Avatar
Avatar

Helle – Trendrådgiver

Helle er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun har nesten 20 års redaksjonell erfaring fra interiør- og designjournalistikk og var i mange år redaktør i ELLE Decoration. Hun jobber nå som frilansskribent og trendrådgiver. Helle er fantastisk flink til å formidle design og interiør.

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…

Tid for hjem med lekker fargetrio fra LADY

I sesongen siste Tid for Hjem, er det en småbarnsfamilie som får fornyet interiøret, med blant annet en lekker fargetrio…

Vårlig vakkert med rosa stue

Med en rosa stue får man virkelig en «boost» av vårlig energi! Endelig har dagene blitt lenger, og vi nyter…

Naturlig okerfarge på kjøkkenet

Bli kjent med LADY 0280 Caravan. En klassisk okerfarge, denne gangen i moderne omgivelser i et fantastisk hus i Åsgårdstrand,…

Vårlig glassveranda hjemme hos Hanna

Hjemme hos Hanna Östberg har glassverandaen fått en vårlig oppgradering. – Den interiørdesign- og fargegale Hanna har testet den nye…