På tide med en rosablogg!

På tide med en rosablogg!

Mange flotte rosafarger

På den store møbelmessen i Milano var det morsomt å se at rosa var en av de viktigste – og mest synlige – fargene, både på store og små møbler. Personlig ble jeg overrasket over å se hvor fint rosa var i kombinasjon med blått og litt syrlige farger.  Her er litt inspirasjon til å leve ut det rosa i deg!

Stringhyllen

Stringhyllen er en svensk klassiker, som nå finnes i mange fine farger. String mini ligger på rundt 1300 kroner, hos bl a Designtorget. Se flere norske forhandlere her.

SENS-rosa

Du trenger ikke nødvendigvis male en hel vegg rosa, bring heller inn elementer i form av f eks puter, som på bildet over. Sart rosa er utrolig vakkert og vart mot en grå farge, bildet over viser fargen LADY Valmuegrå.

I disse dager kommer Northern Lightings fine pendellampe Bell i fargen Old Rose, utsalgspris er ca kr 1690. Lampeskjerm er av porselen, og lampen har et utrolig fint skinn.

Bell-old-rose

 

Sofaen Mayor, ble designet av Arne Jacobsen i 1939, nå er den nylig satt i produksjon igjen av danske &Tradition (http://www.andtradition.com/). Med sine stramme linjer tåler den en mer feminin farge.

Mayor_Arne-Jacobsen

 

Utrolig vakkert blikkfang med en krakk eller et annet mindre møbel malt i en sterk rosafarge, som f eks Peon. Man blir jo bare glad av å se det!

 

Peon krakk

 

Springkorn_ikea

 

 

Lys opp i uterommet, pledd Springkorn, kr 69 fra Ikea.

 

Peon-3185

Veggfarge SENS 3114 Roseblad

Er du klar for litt rosafarge hjemme hos deg? :) Kanskje bare på et speil, en krakk, etc. Her er en film som viser deg hvordan du maler småmøbler:

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=QImPyeOh1-k[/YouTube]

 

Avatar
Avatar

Helle – Trendrådgiver

Helle er for tiden gjesteblogger hos oss. Hun har nesten 20 års redaksjonell erfaring fra interiør- og designjournalistikk og var i mange år redaktør i ELLE Decoration. Hun jobber nå som frilansskribent og trendrådgiver. Helle er fantastisk flink til å formidle design og interiør.

Collected Blue – en dempet og tidløs blåtone

Tidløse blåtoner, som den nye favoritten 5530 Collected Blue, gir særpreg og karakter til ethvert rom. Bildet over: Veggen er…

Cheerful Peach – En frisk ferskentone til hjemmet

Et lyst og behagelig uttrykk skapes med LADY Pure Color i den friske nyansen 1520 Cheerful Peach. Dette er en…

Elegant stil hjemme hos familien Blipp

Jamina og Stian Blipp har pusset opp og bygget om. – Se det smakfulle interiøret og de nye fargene! Oppussing…

Lina og Eldan sin flotte sommerhytte

Sommerhytta 2022: Lina og Eldan vant gullhammerne fra to av ekspertene i den spennende finalen i Sommerhytta. – Foto for…

Sommerhytta 2022 – her er vinnerhytta!

Sommerhytta 2022: Sara og Ibrahim vant gullhammer for det flotte kjøkkenet – og gikk seirende ut av Sommerhytta på TV…

Frisk opp med nye farger og supermatte vegger!

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Bli inspirert til å finne den nye, perfekte nyansen til ditt hjem! …