Vårens farger – med maling fra Jotun LADY!

Vårens farger – med maling fra Jotun LADY!

Slipp våren inn og tyvstart den nydelige årstiden ved å male i herlige, friske nyanser fra Jotun LADY! Med maling og nye farger i hjemmet, får hverdagen en etterlengtet og deilig fornyelse.

Over: Tre av vårens vakreste farger. Fra venstre LADY 1520 Cheerful Peach, LADY 20047 Blushing Peach og LADY 7038 Dusk Green. Med LADY Pure Color på veggene får du et matt og delikat utseende som også skjuler eventuelle ujevnheter.

LADY 7038 Dusk Green

Sjekk denne herlig og vårlige grønntonen. Fargen er LADY 7038 Dusk Green fra vårt nyeste fargekart STORIES. Veggen er malt med LADY Pure Color. Taket med LADY Perfection. Skap og stige med LADY Supreme Finish Pure Matt. 

Etterlengtet vår og tid for fornyelse

Mange gleder seg til å friske opp interiøret – nå som vi snur klokka mot sommeren og gleder oss til lysere dager! Endelig blir vi fylt av mer energi og mange inspireres til å brette opp ermene og komme i gang med opprydding, vask og fornyelse med maling. Gled deg til variert og vårfrisk inspirasjon til fargevalget!

Dusk Green – grønn bestselger

LADY 7038 Dusk Green er en dempet grønntone, som er i perfekt balanse mellom det rolige og det levende. Fargen bidrar til friskhet, så vel som en behagelig ro. Grønntoner har nettopp den effekten på oss. Den vil altså bringe frodighet til rommet og den kler både små, og store rom.

LADY 7038 Dusk Green

Vegg malt med LADY 7038 Dusk Green, sirkel malt med LADY 3279 Bella

For en skikkelig vitaminbombe i interiøret – test gjerne ut vår frodige farge LADY 2489 Bella. Her ser du den malt på sirkelen på veggen; i LADY Supreme Finish, i silkematt glansgrad. Mal gjerne en dør eller et sidebord i denne skjønnheten og du vil få en herlig glød! Veggen er malt med LADY Pure Color og lister er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt- i fargen 7038 Dusk Green

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling – til slette vegger
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Ønsker du en livlig og frisk stemning?

Skap ditt personlige interiør, med møbler, belysning og detaljer som gjør deg glad! Sett et eget preg på veggen med LADY Minerals Kalkmaling i fargen LADY 8183 Urtehage! Dette er en lys, gyllen og frodig grønntone som bringer liv og syrlig friskhet inn i interiøret. En farge som er svært vakker til naturlige materialer!

LADY Minerals 8183 Urtehage

Soverom med attitude! Veggen er malt med LADY Minerals – og bord/romdeleren i LADY Supreme Finish, silkematt glansgrad. Alt i samme farge: LADY 8183 Urtehage. Legg merke til Sisal-teppet, som også er et naturlig element og spiller veldig godt på lag med kalkmalingen.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

Vakre kalkede vegger
 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Å omgi seg med naturinspirerte farger er balsam for sjelen! – Dette gjelder for alle typer hjem, uavhengig om du bor landlig eller midt i byen.

LADY Vårluft_LADY Cheerful Peach_LADY Urtehage

Lot du deg friste av LADY 8183 Urtehage på veggene? – Over ser du en vårlig og nydelig fargekombinasjon – LADY 8575 Natural Green og LADY 1520 Cheerful Peach.

Les mer om vårt siste fargekart STORIES og de tre palettene NATURALLY GROUNDED,  SERENE PRESENCE og CURATED LIVING.

Herlige og sofistikerte rosatoner!

Rosa har kommet for å bli, og er en ny nøytral basefarge for deg som ønsker et sofistikert og personlig hjem. Sjekk ut våre mange rosatoner; vi har hele spekteret, fra de duse og støvete, til de klare og mørke viarantene. Du finner garantert en farge du vil leve lenge med i vår rosa palett her

Synes du det er vanskelig å finne den rette fargen og de gode kombinasjonene? Spør våre fargerådgivere her. 

LADY Spring and summer 2018

Det er ikke så mye som skal til! Bare et par strøk med LADY Pure Color i fargen 20047 Blushing Peach og du får garantert vår i stua!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling – til slette vegger
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY Blushing Peach_LADY Almond Beige

Test ut gode kombinasjoner; her møter LADY 20047 Blushing Peach den varme beige tonen LADY 10966 Almond Beige. Legg merke til at lister og vegger er malt i samme farge. Du får dermed en harmonisk, herlig helhet, men markerer arkitektoniske detaljer i form av et vakkert listverk. Listene er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 10986 Almond Beige.

Tips: Er yndlingssofaen din grå? Maler du veggen rosa – feks i fargen LADY 2040 Lys Granitt – så blir den grå sofaen løftet frem på en sofistikert måte! Prøv selv !

LADY 2040 Lys Granitt_LADY 2631 Frostrøyk

Vegg: LADY Pure Color 2040 Lys Granitt og hyller: LADY Supreme Finish Matt 2040 Lys Granitt. Venstre vegg: LADY Pure Color 1376 Frostrøyk.

Maling er ikke maling

Husk at våre farger er spesielt utviklet for Jotuns produkter. Alle våre fargeresepter er tilpasset våre malinger, med unike resepter. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns maling. Husk på det når du skal handle! Ikke la deg friste til å kjøpe maling fra en annen leverandør når du har valgt en LADY farge, – da er det nemlig ikke sikkert fargen blir lik den du har valgt.

Å lage malingsfarger av høyeste kvalitet, krever de beste ingredienser, de mest avanserte blandingsteknikker og sans for estetikk. Alle farger må være vakre på store veggflater. For å oppnå dette, uten å gå på akkord med dekkevne og slitestyrke, er alle våre malinger gjenstand for krevende tester på Jotuns hovedkontor i Sandefjord, hvor du finner du en av Nord-Europas største forskningsparker.

Gult og gyllent er alltid kult

Gult er en farge som har vært i trendbildet de siste årene – og vi kommer til å se mye av den fremover. Den finnes i mange herlige varianter; fra de friske og klare, til de rustikke og naturlige, og de med et hint av noe friskt og syrlig over seg. Finn din favoritt på jotun.no her!

LADY 10245 Ginseng er en dempet, nydelig gultone, som du ikke blir lei av! – Men den gir likevel energi og et friskt og optimistisk uttrykk. 

Jotun LADY 12123 Contemporary White_LADY 10246 Velvet

Veggen over er malt med LADY Pure Color 12123 Contemporary White. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt i fargen 10246 Velvet; en lun og dempet, men likevel tydelig gul tone.

Lune nøytraler – lett å like

De beige tonene vi maler med i dag, er mer gylne enn for noen år siden. Disse tonene føles både tidløse og tidsriktige, og gir et moderne uttrykk – spesielt om du maler veggene med den supermatte malingen LADY Pure Color, som gir et sobert og mykt uttrykk; helt uten refleksjon. Flere gylne, beige og hvite toner kan gi litt av den samme opplevelsen som de dempede gultonene. Se gjerne nærmere på LADY 1276 Soft og LADY 12080 Soft Radiance under. Tips: Disse fargene er også perfekte nøytraler til en ellers kulørsterk palett!

Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT

Naturinspirerte farger er ideelle når du ønsker å gi interiøret et strøk av landlig estetikk – eller bringe et snev av åkerlandskap inn i hjertet av byen. Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT, en gulaktig beigetone som fungerer utmerket som en varm basisfarge. Hyllen er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 11012 RUSTIC BROWN, og vinduene er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 12123 CONTEMPORARY WHITETaket er malt med LADY Supreme Finish Halvblank 12123 CONTEMPORARY WHITE.

Lek med glansgradene – og løft gjerne frem detaljene med en blankere glansgrad. Valget er ditt!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY 12080 Soft Radiance er en dempet gultone, som fyller rommet med eleganse. Mal vegger og listverk i samme farge, for et helhetlig og rolig uttrykk! Her har man også gått for et helmatt uttrykk på både slette vegger og listverk. Veggen er malt med LADY Pure Color. Dør og panel er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt. NB: Brystpanel og listverk er i vinden som aldri før.  Slik lager du eget dekorativt brystpanel!

Ny farge på badet?

Med malte flater på badet, kan man skifte farge uten spesielt mye innsats. Dette gir deg muligheten til å skifte uttrykk til en langt mindre kostnad enn med for eksempel fliser, når man ønsker en forandring. Da kan man også tørre å være litt modigere i fargevalgene og skape akkurat den stemningen man trives med!

LADY 12118 Hummus er en lys, lun gultone. Den oppleves som varm og imøtekommende, og er dempet, behagelig og elegant. LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg allikevel vakre silkematte våtromsvegger. 

 LADY Aqua

LADY Aqua

Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystemer
 • Fuktbestandig
 • Silkematt
 • Dekkgaranti

Vi elsker blått

Blåtoner er det perfekte valget for deg som ønsker luftige og tidløse rom og Jotun har designet en rekke vakre blåtoner. Er du glad i den luftige følelsen av høy himmel og sommer ved havet? Se nærmere på våre blåtoner og finn din favoritt – og få følelsen med deg i hverdagen. Nyheten LADY 5530 Collected Blue er det mange som har forelsket seg i.

Tips: Fargesett alle veggene – så får du en helhet i rommet – og et fint bakteppe for kunstverk og møbler som du ønsker å løfte frem.

Vegg malt med LADY 5530 Collected Blue

Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen 5530 Collected Blue. 

Under er det malt med den friske LADY 4894 Ocean Air. Denne mellomtonen har et behagelig grålig skjær over seg, og den vil kunne beskrives som både rolig og tidløs. Den vil fungere godt på soverom, stue, kjøkken så vel som på et barnerom. Se hvor fint blått fungere sammen med naturlig treverk og andre bruntoner.

Veggene er malt med den supermatte veggmalingen LADY Pure Color 4894 Ocean Air. Vindu: LADY Supreme Finish Halvblank 9918 Klassisk Hvit.

Et par tips til slutt – og lykke til med fargevalget!

Uavhengig av hvilken stil du er ute etter, er det noen fellesnevnere når det kommer til trender innen fargesetting av interiør, nemlig at det skal være sammensatte, men helhetlige fargepaletter. Her er fargesjefens enkle regler:

 • Alle veggene i rommet skal males i samme farge.
 • Taket skal få en farge som passer veggene – det er altså ikke lov til å velge hvite tak på autopilot, men det betyr slettes ikke at det er forbudt å male taket hvitt, men da skal det være et bevisst valg.
 • Listverk rundt vinduer og dører bør også fargesettes slik at de passer godt til veggfargen. Og det samme gjelder her – ikke velge hvite lister bare fordi de var slik fra før.

Fargesett naborom harmonisk, slik at det blir en helhet når du ser fra ett rom inn i det neste – eller velg en kontrastfarge for å markere spesielle arkitektoniske elementer eller overganger som trapperom og/eller gangareal.

LADY-trio Årets farger 2023

Alle veggene i rommet er malt i samme farge!  Veggen er malt med LADY Pure Color i 1520 Cheerful Peach, skrivebordet er malt med LADY Supreme Finish Pure Matt 2489 Bella, taket er malt med LADY Perfection 1520 Cheerful Peach

LADY 1520 Cheerful Peach

En myk ferskenfarge for deilige lysglimt i rommet.

Tenk gjenbruk når malejobben er ferdig

Man kan fint gjenbruke både malepensler og maleruller! Sørg for å ta godt vare på malerutstyret etter malejobben ved å vaske det godt, slik at du ikke kaster fullt brukelig utstyr til neste gang gang du skal sette i gang med et maleprosjekt. Les mer her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rosa kjøkkendrøm hos Elaine og Dennis

Mange av dagens kjøkken males ofte i lyse og ganske nøytrale pasteller eller andre lyse farger. Men hvorfor ikke prøve…

Unik fargeopplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skaper et dristig og personlig interiør, som oser av sofitstikert selvtillit. Denne kraftfulle fargen er…

Bli med hjem til Lina og Eldan fra Sommerhytta

Vi ble godt kjent med Lina og Eldan i fjorårets «Sommerhytta» på TV2. Siden den gang har paret flyttet fra…

Fra råloft til rått og flott loft

Malin Persson og resten av Tid for hjem-gjengen tar fatt på oppgaven å innrede et gammelt og ubrukelig råloft. Rommet…

Fresht barnerom med 1775 Fresh Pasta

Gjør barnet ditt glad ved å male barnerommet med en livlig og glad gultone. Med LADY 1775 Fresh Pasta får…

Tidløse gråbeige toner hos Ida Nordfors

Velkommen hjem til den svenske influenseren Ida Nordfors! Her er hun pakket inn i klassiske, tidløse gråbeige toner på veggene,…