Se fargene i Jotuns nye lokaler!

Se fargene i Jotuns nye lokaler!

Vi i Jotun jobber jo hver dag hele året med å inspirere dere der hjemme. Vi lager nye farger og utvikler nye og stadig vakrere malinger. Vi maler, styler og tar inspirasjonsbilder og film fra leiligheter, hus, terrasser og mye mer. Og vi skulle gjerne selv ha byttet farge minst én gang i måneden! Nå var det ihvertfall endelig våre egne kontorlokaler og vår kantine som sto for tur, for en liten makeover. Ta gjerne en titt og se hvordan det ble:

Hjemme hos Jotun Vindal

Dette kontoret er malt med LADY 2856 Warm Blush, en dempet, vakker, rødrosa farge som forsterkes av stolene i oransjetoner på den kreative møteplassen utenfor.

Fargepalett til kontorlokaler

Hjemme hos oss

Vi har faktisk bygd et helt nytt kontorbygg som vi har fargesatt og flyttet inn i, hjemme i Sandefjord. Bli med inn og se hvor fint vi har fått det. Her er selvfølgelig fargene basisen for resten av innredningen, og den spennende paletten er plukket fra fargekartet ”Våre vakreste farger”. Vår flinke fargesjef, Nina Klæboe Mørkve, valgte ut basisfargene og interiørarkitekt MNIL Adele Kløve i Plan A har satt de ut i live.

De fleste fargene finner du også i vårt digitale fargekart

Tydelig signatur

– Vi ville skape et litt annerledes kontorlokale, et sted hvor de ansatte følte seg hjemme og kundene følte seg velkomne. Lokalene har fått en tydelig signatur, nå lever de ansatte i Jotuns eget fargeunivers, sier Adele. Hun har hatt ansvar for innredningen i samarbeid med Jotuns fargeavdeling.

KANTINEN
Jotuns profilfarger møter deg når du kommer inn i resepsjonsområdet, og veggen i kantinen tar opp en nyanse av Jotun-blå med den elegante og svale LADY 4017 Pilasterblå. I kantinen er det brukt LADY Wonderwall fordi den ekstra slitesterk og vaskbar. Treplater på bordene gir varme til rommet, og svarte stoler og lamper gjør at veggfargene står fram.

Hjemme hos Jotun Vindal

Veggen i kantinen tar opp en nyanse av Jotun-blå med den elegante og svale LADY 4017 Pilasterblå. I kantinen er det brukt LADY Wonderwall, som er sliteserk og vaskbar.

 

Hjemme hos Jotun Vindal

Den innerste delen av kantinen er malt i den mørke, dempede grønntonen LADY 8304 Timian. Fargen gir dybde til rommet, samtidig som tonene på stolene skaper et friskt og lett inntrykk.

TRAPPEN

Hvorfor ta heisen når trappeoppgangen gir en så herlig energiinnsprøytning? Dette er toppen av trappen i tredje etasje – den starter med blåtoner nederst i resepsjonsområdet og beveger seg over i grønne nyanser når du kommer lenger opp.

Hjemme hos Jotun Vindal

Hovedfargen LADY 4477 Deco Blue er den ”røde” tråden gjennom hele bygget, her er den kombinert med striper av LADY 7163 Minty Breeze, LADY 8469 Green Leaf, LADY 8252 Green Harmony, LADY 4618 Kveldshimmel, LADY 5180 Oslo, LADY 5030 St. Pauls Blue og LADY 10679 Washed Linen.

DE ÅPNE SONENE
De store, lyse kontorene har fått en hjemmekoselig atmosfære med kreative møteplasser og nyanser i blågrønt som skifter fra cellekontor til cellekontor. Basispaletten er LADY 9918 Klassisk Hvit, som er brukt på alle bygningselementer og skillevegger, og LADY 10679 Washed Linen, som er på blant annet gulv og tepper.

Hjemme hos Jotun Vindal

Kontorene bak har fargene LADY 6232 Sjøalge, LADY 5030 St. Pauls Blue og LADY 5249 Linblå. Møbler og pyntegjenstander trekker fargetonene ut i fellesrommet, samtidig som det svarte og hvite interiøret gir veggfargene oppmerksomhet.

Fargepalett til kontorlokaler

LADY-KONTORENE
Rommene på LADY-avdelingen har en rolig atmosfære, med dempede, matte farger som går ton-i-ton. Det var viktig å skape et godt sted å være på lange arbeidsdager. Tepper, blomster og andre interiører er med på å skape den lune stemningen, og Jotun-identiteten er tatt vare på gjennom pingvin-motivene på glassveggene.

 

Hjemme hos Jotun Vindal

LADY 6084 Sjøsmaragd er en av de friskeste fargene i den brede paletten som skaper variasjon gjennom alle lokalene. Møblene bak i fellesrommet tar opp den blågrønne tonen, og leker med nyansene.

 

Hjemme hos Jotun Vindal

I byggets tredje etasje møter du toner av terrakotta. Dette kontoret er malt med LADY 2856 Warm Blush, en dempet, vakker, rødrosa farge som forsterkes av stolene i oransjetoner på den kreative møteplassen utenfor.

Adele Kløve Plan A

Interiørarkitekt MNIL Adele Kløve i Plan A har hatt ansvar for innredningen i samarbeid med Jotuns fargeavdeling.

Fargerike dager på jobb i Jotun!

Vi er så takknemlige for å ha fått flotte lokaler i nye vakre LADY-farger. Vi tror og håper at de vil være å bidra til dyrke kreativiteten vår og gi energi til å lage enda flere vakre farger, fargekart, bloggartikler osv.

Fargesette kontorlokaler

Evie, Mona og Anne jobber alle med markedsføring i Jotun, blant annet med merkevaren LADY. Her er de på et av de nye møterommene som er malt med LADY Pure Color i fargen 5030 St. Pauls Blue.

Visste du dette om Jotun? Jotun har over 10 000 ansatte fordelt over 90 land. I tillegg til å levere mye dekorative malinger til private hjem, hytter og offentlige bygg er Jotun er blant verdens ledende leverandører av skipsmaling, industrimaling og pulverlakk. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, men for oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet.

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Familieleiligheten på Grünerløkka

Bli med inn i den koselige, lyse familieleiligheten på Grünerløkka! Datterens rom fikk fargen LADY Supreme Finish Matt 10246 Velvet,…

Nytt soverom i harmonisk fargepalett

Med ny farge ble det et helt nytt soverom! Veggene er malt med LADY Minerals Revive 1288 Granskygge. – Se…

Harmonisk fargepalett til hele huset

Kristin Lindhjem har utformet en nydelig og harmonisk fargepalett til det nye huset i Sandefjord. Rommene er malt med LADY…

Gult er vårens farge!

I 2021 vil vi se gult i alle varianter. – Vi ønsker god påske, med gul optimisme og tre deilige…

Bort med gulnet panel – en gang for alle

Gulnet panel er det mye av i  både hytter og hjem, og mange går med en drøm om å fornye…

En avslappet lounge til hytta

Vi drømmer om en deilig lounge til hytta, med en ny fargepalett og myke sofaer. Se hvor stor forskjell fargene…