Lekne reoler på LADY-malte vegger

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og Hege Åbelvold. På LADY-malte vegger kom knaggene til sin rett!

Dare to design hylle med Jotun Hipster brown

Med inspirasjon fra en klassisk verktøyhylle, har Dare to design-studio utviklet et møbel for alle rom, her fra utstillingen med LADY Pure Color 10965 Hipster Brown på vegg. (Red. anm. fargen avviker noe pga lyssetting, se fargelamell lenger ned i saken).

Heier på norsk design

Pinnesystemet i helnorsk treverk, utgjør de fleksible oppbevaringsveggene, som produseres i Norge. – Vi vil stå for solid materialkvalitet. Derfor har vi lyst til å samarbeide med de som har samme syn på norsk design og kvalitet som oss, sier Anniken Zahl Furunes, en av de to gründerne bak Dare to Design-studio.

Les også om en helt ny grønnfarge, utviklet av Jotun i samarbeid med Northern.

Dare to designstudio utstilling.

Solid, norsk materialkvalitet er grunnideen for Dare to design-hyllene, som produseres på Sunnmøre og Sørlandet.

Startet med kaos i gangen

Ideen startet med kaos i gangen hjemme hos Anniken, med tre aktive barn og klær og sko overalt. Hun ønsket at hver ting fikk sin faste plass, litt som en verktøyvegg. Knaggveggen ble fort en gründeridé.
– Jeg ville tegne et system som var solid og fleksibelt, og som kunne passe til flere rom, som kjøkken, gang, kontor, bad og soverom, sier Anniken, som sammen med Hege Åbelvold gjorde det mulig. Produktutviklerne fra Trondheim har allerede høstet ros og priser for sitt design.

Mer inspirasjon for deg som vil tilføre treverk i interiøret!

Dare to design. Veggen har fått fargen LADY Pure Color Hipster Brown.

Ideen startet med kaos hjemme i gangen hos en av gründerne. Nå har alt sin faste plass! Vegg malt med LADY 10965 Hipster Brown

Utstilling i LADY-farger

I to måneder har gründerne vist fram møbelsystemet i en mobil utstilling på Dora i Trondheim. Det industrielle og hippe lokalet ble innredet med norske møbelprodukter, og satt sammen med LADY-farger fra årets fargekart.
– Vi synes det er en fin ting at vi kan heie hverandre fram, og bruke muligheten til å samarbeide med andre gode, norske interiørprodusenter, sier Anniken. Responsen lot ikke vente på seg.

Dare to designstudio utstilling av reoler på vegg malt med LADY Savanna Sunset

Reolene i eik ble som en drøm på veggen i LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset.

Eik på rosa er en drøm

Folk likte måten båsene i utstillingen ble stylet og fargesatt på. Reolene i eik ble som en drøm på veggen i fargen LADY 20046 Savanna Sunset.
– Rosa er en litt vågal farge. Det er mange om ikke trodde de ville ha det i stua. Men jeg tror flere som har sett eik på rosa i utstillingen vår, tør å gå for det nå!

Se de nye fargene fra LADY

Dare to designstudio utstilling av reoler på vegg malt med LADY Hipster Brown

Hyllene passer til alle rom, også som nattbord. Fin til LADY-vegg i 10965 Hipster Brown.

Hipster Brown – godt å stå opp til!

– Vi valgte 10965 Hipster Brown på bad, soverom og garderobe – det er godt å stå opp til! Vi synes kontoret gjerne kan være sprekere, og malte med 5455 Industrial Blue. Reolene våre kommer som standard i hvit, sortbeiset eik og vanlig eik – materialer som passer godt med det duse fargekartet fra Jotun.

Dare to design. Veggen har fått fargen LADY Pure Color Hipster Brown.

Delikat og deilig på badet med hvite hyller vist på LADY-malt vegg i 10965 Hipster Brown.

Lek med knagger!

Anniken oppfordrer dessuten til å være kreativ med hyllesystemet. Selv har hun dyppet noen av pinnene halvveis ned i maling, for å få en leken effekt på knaggene i gangen.

Dare to designstudio utstilling av reoler på vegg malt med LADY Industrial Blue

Fresh kontorplass! Hyller i sortbeiset eik fra Dare to design. Veggen har fått fargen LADY Pure Color 5455 Industrial Blue.

Daretodesign viser konseptvegg med reoler.
Dare to designstudio har også utviklet konsept for butikk, her vist på vegg malt med LADY Pure Color 8494 Organic Green.

Fargepaletten

Fargene som er valgt til utstillingene, er satt sammen til en vakker palett av dype, deilige nyanser.

Gründerkvinnene i Dare to Designstudio

Anniken Zahl Furunes er interiørdesigner og interiørfotograf. Former, materialer og foto preger hennes arbeid. Hege Åbelvold har en forkjærlighet for møbelproduksjon og lukt av treverk. Dare to designstudio ønsker å jobbe med gode materialer og skape praktiske løsninger. Se mer på daretodesignshop.com

Dare to designstudio malte utstilling av knaggvegg med LADY-farger.

Anniken Zahl Furunes og Hege Åbelvold står bak det lekne designet av oppbevaringssystemet. Veggen bak kjøkkenet er ubehandlet betong.

Foto: Anniken Zahl Furunes

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Eksotisk spabad til hverdags

Tenk om hver dag var en spadag! Dette badet gir deg litt av den gode og eksotiske feriestemningen. Jordfarger og…

Dusty er fargene vi aldri går lei av!

Tidløse farger i ny bok I boka «Dusty» viser fotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen de mest tidløse fargene…

Prøv nyheten Jotun ColourDesign

Jotun ColourDesign Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg…

Nå skal det være rosa

Du kan trygt møte våren på en rosa sky eller la prikken over i-en være rosa! Det blåser en ROSA…

Go to top