17.06.2015

Stylizimo forvandling – gangen

Stylizimo forvandling – gangen

Gang – Før og Etter

Vi fortsetter videre med oppussingen i huset vårt, og siste prosjekt er gangen. Som med de fleste andre rommene i huset, så var furu dominerende og gangen var ikke noe unntak.

Stylizimo forvandlingen

 

Siden gangen er det første rommet dine gjester kommer til føler jeg det er viktig at det fremstår som imøtekommende, og for å oppnå dette var noe av det jeg ønsket med oppussingen at rommet skulle være lyst, åpent og ryddig.

Stylizimo forvandlingen

Gangen FØR vi pusset opp

Stylizimo forvandlingen

Gangen ETTER

Så med dette målet var det litt som måtte gjøres når dere ser på før bildet, og her er en liste over hva vi gjorde:

  • Vi fjernet alle lister (rundt vindu, dører, tak og gulv) for å få et mer moderne utseende
  • For å åpne opp rommet fjernet vi mellomgangen. Vi fjernet også en dør mellom gangen og stuen
  • Taket og veggene ble gipset for å dekke furuen og få rette vegger
  • Veggene ble malt med LADY Pure Color 7163 Minty Breeze og vinduet med LADY Supreme Finish, Silkematt – 1624 Letthet
  • De gamle røde flisene på gulvet ble fjernet, og vi la det samme furu gulvet som på kjøkkenet med samme behandlingsteknikk (luting, hvitoljing og deretter en matt lakk) for å sikre lik overgang mellom rommene

Stylizimo forvandlingen

Jeg er utrolig fornøyd med valget av Minty Breeze. Den gir rommet en fin velkomst og en myk overgang til resten av huset. Den passer også perfekt til de hvite detaljene og gulvet i rommet.

Stylizimo forvandlingen

Siste punktet var da ryddig, og jeg lette en del etter en passende løsning her. Jeg hadde ikke lyst på et dominerende klesskap, men trengte fortsatt plass til blant annet sko slik at dette ikke blir liggende på gulvet. Etter litt leting kom jeg over IKEA sin STUVA kolleksjon som egentlig er beregnet for barnerommet, men som passer ganske utmerket til det behovet jeg har. Her er det mange skuffer til sko, samt et skap stort nok til jakker. Jeg har også montert et par løse knaggerader for å få ekstra plass til jakker og vesker.

Stylizimo forvandlingenSe også Ingrid sin nymalte grønne gang!

 


Nina Holst

Nina Holst » Interiørstylist og fotograf

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Relaterte poster