Et rent og naturlig hjem

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den.
– Egentlig var det planlagt et rom inni trappa, men vi hadde ikke hjerte til å kutte i det fine materialet. Den er min favoritt!

Nadia Norskott er fotograf med øye for detaljer og naturlig lys.
– Jeg er opptatt av å ha det harmonisk rundt meg, med rene linjer, lite støy og uten taklys.

Hun liker å omgi seg med gode naturmaterialer, og har nesten ingen eiendeler som er laget av plastikk. Men er svak for vakre eiendeler …

Kjøkken Lady 8282 Hvit pepper
Nadia er opptatt av å ha det harmonisk rundt seg, med rene linjer. Hun falt for LADY 8282 Hvit Pepper som en rolig basisfarge i leiligheten.

Nadia Norskott kjøkken
–Jeg er ekstra godt fornøyd med kjøkkenet, innrømmer Nadia Norskott. Innredningen er fra IKEA. Veggen er malt i LADY 7163 Minty Breeze.

LADY 7163 Minty Breeze

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Lekker til både lysere minttoner, samt de vakre fargene 6325 Balance og 5180 Oslo. Prøv den gjerne ut sammen med dempede beige farger som 1016 Blek Sand, 10249 Mohair og 10249 Sober også. Fargen fremstår litt tøffere i kombinasjon med hvitere farger som 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit, enn 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Planla et minimalistisk hjem

– Jeg er ikke så begeistret for skarpe farger, men liker å holde tonene duse. Da jeg flyttet inn her, planla jeg å ha et minimalistisk hjem, men må bare innse at jeg er for svak for vakre eiendeler, og er alt for ofte på loppemarkeder, forteller Nadia. Hun brukte mye tid på å planlegge og skape sine egne løsninger i leiligheten i Bodø.

Leiligheten til Nadia Norskott
Valget falt på  LADY 2992 Delightful Pink, ikke for sterk, men dus og varm.
2992 Delightful Pink
– Jeg tenkte mye på hvordan lyset og skyggene ville forandre seg gjennom de ulike årstidene. Arbeidsrom er malt i LADY Pure Color 2992 Delightful Pink.

Helhet i samme farge ble et smart valg

Jeg valgte disse fargene etter å ha gått gjennom en lang prosess. Alt for lang, i følge samboeren min. Det ble prøvemalt i alle rom for å se hvordan fargene ville passe sammen også når dørene står åpne. Jeg tenkte mye på hvordan lyset og skyggene ville forandre seg gjennom de ulike årstidene.
– Taket og vinduskarmene ble malt i samme farge, og det er en av de beste beslutningene jeg tok. I stuen er det fem meter takhøyde, så der måtte jeg gå for en helt lys farge for at skyggene ikke skulle ta over hele det store rommet på vinterstid.

LADY 8282 Hvit pepper er en fantastisk farge, som oppleves helt hvit men gir ørlite varme til rommet, så fargen ikke oppleves som slitsom i sterkt sollys.
Badet hos Nadia Norskott er malt i LADY Hvit Pepper
På badet er det delikat og lyst, malt i LADY Aqua 8282 Hvit Pepper, samme farge som i flere rom i leiligheten.
Lady 6352 Evening Green
– Jeg valgte disse fargene etter å ha gått gjennom en lang prosess. Alt for lang, i følge samboeren min … På soverommet har Nadia valgt LADY Pure Color 6352 Evening Green.

Fotograferer interiør og livsstil

Nadia jobber som fotograf med hovedfokus på reklame og interiør. Noen av kundene er IKEA, Jordan, Bo Bedre og D2, med vekt på interiør og livsstil.
– Og mitt hittil største karriere-øyeblikk var da jeg fikk bildet mitt på coveret av kinesiske ELLE, forteller Nadia. Hun reiser mye i jobben og blir inspirert av litteratur, TED-talks, venner, natur og gründere.

Nadia Norskott jobber som fotograf
Nadia Norskott blir inspirert av det rene og enkle. Hun jobber som interiør- og reklamefotograf for flere store merkevarer.
Foto: Nadia Norskott
Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Her er fargene for våren 2020!

Gylne muligheter våren 2020 Nytt år og nye muligheter! Kanskje har du planer om å bytte farger og friske opp…

Våre Vakreste Farger – Fargekartet som hjelper deg

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Nyhetene 7629 Antique Green (vegg i front)…

Grønn jul med Local Green og Mocktails

Vi slår et slag for å prøve ut alkoholfrie Mocktails i julen! Vår nyeste grønnfarge LADY 8546 Local Green er gyllen og…

Julestemning i diskre omgivelser

Få oppskriften til årets juledrink – som passer perfekt til fargen LADY 11173 Humble Yellow! Glasset er Ferm Living Ripples fra Hviit….

En festaften i magiske farger

Julestemning med et nydelig dekket bord – og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Magisk julestemning En julebordsdekorasjon…

Jul i varme nyanser hos Vibeke

Med den dempede, vakre fargen LADY 20120 Organic Red, skapes lun julestemning i en fei! Se det fine julerommet til…

Go to top