Liten innsats – stor forandring

Liten innsats – stor forandring

Vår stylist Jannicke Kråkvik gir deg tips til noen små grep som kan løfte hjemmet i en fei.

Mal om! Mye er gjort på en kveld.
Husk at hvis du ønsker en rask forandring, så er det å male det enkleste du kan gjøre! Ikke vær så redd for å bytte farge. Du kan jo bare male over hvis du ombestemmer deg. Maling er det som gir størst forandring med minst innsats. Det er utrolig hvor stor forandring et malingstrøk kan gi.

Rydd opp med farger

Vår DIY-ekspert, Ingrid,  ryddet opp gangen ved å velge nye farger. Se hvordan hun gikk frem her. I gangen bør du bruke den slitesterke LADY Wonderwall, den er robust og lett å vaske.

Se gjennom det du har før du kjøper noe nytt.
Hvis du skal fornye hjemmet i høst: Start med å gå gjennom det du har. Kanskje har du noen gamle ting som bare kan fornyes? Det kan også være morsom å bytte om på rom for en rask forandring.

Sesongens hotteste farge

Se hvor fint dette gamle skapet ble når Plaza Interiør malte det med LADY 4477 Deco Blue. Les om samarbeidet med Plaza Interiør her.

Bytt rom.
Bytte rom kan være morsomt og gir en rask forandring. Har du for eksempel spisestue, så bytt plass på denne og stuen. Eller la kontoret bli soverom og vice versa.

Samle småtingene – lag stilleben.
Sett småting sammen i grupper og la dem fungere som dekorasjoner i hjemmet. Lag såkalte stilleben; sett ting sammen til små kunstverk. Det er mye riktigere for interiøret at du samler ting sammen enn at det er småting over alt. Da fremstår det fort som rot. Det er viktig å få noen pauser, noen steder det ikke er noen ting også.

Fremhev dine vakre gjenstnader

Ved å male en vegg i LADY 9938 Dempet Sort fremhever du de vakre tingene dine. Husk at du da burde bruke den supermatte LADY Pure Color.

Ikke glem belysningen!
Stemningsbelysning og flere punkter er viktigere enn downlights. Alt for mange bruker downlights der det burde vært smålamper. Selv om man har dimmere, så er det mange som glemmer å dimme – og flomlys er sjelden stemningsskapende.

Less is more.
Ikke ha for mye bilder på veggene dine. Den største luksus i et hjem er en naken vegg.

Less is more

Se så vakkert det er med rene hvite vegger. Veggene her er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 1624 Letthet.

Inspirert til å gjøre en liten forandring? Les om de nye vakre LADY fargene her: The sophisticated Blues – for deg som er glad i de nye vakre blåfargene, A tribute to whites – en delikat og lett fargepalett, Grønnfargene alle snakker om.

PS. Har du sett den vakre fargen LADY 10683 Cashmere? (se det øverste bildet). Sammen med LADY 4477 Deco Blue er den en perfekt match. Den tilfører en touch av tekstur og mykhet som er med på å gjøre det hele langt mer spennende. Cashmere vil også ha samme effekt sammen med gråtoner som 10429 Diskret, 1032 Grå Harmoni og 1462 Grå Skifer.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Gjør som Tid for hjem: Mal panelveggen nå!

Fra brunt og trasig til elegant villa I denne episoden av Tid for hjem, besøkte teamet en familie med en gammel…

Einar Nilsson sine favorittfarger

Nå starter Tid for hjem 2017! Tirsdager kl 20 på TV 2 – Nå er det bare å bunkre seg…

NYTT fargekart fra LADY!

I slutten av august kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! Det…

NYTT FARGEKART FRA LADY – en liten SNIKTITT!

Nytt LADY Fargekart Vi er superstolte over å enda en gang kunne lette litt på sløret og fortelle at LADY…

Designer for generasjoner

Den store, årlige møbel- og interiørmessen i Milano, arrangeres i disse dager, og for andre gang samarbeider Norwegian Crafts, Klubben…

Ung designsuksess til Milano

Maskinstyrt og naturlig kunst Den store, årlige møbel- og interiørmessen i Milano, går av stabelen i april, og for andre…

Go to top